Новини та події

Гуманітарне розмінування: фонд Yellow-Blue та компанія Трансімпекс стали партнерами

З червня 2022 року гуманітарний фонд «Жовто-Блакитний» (англ. Yellow-Blue Charitable Foundation) та компанія Трансімпекс розпочали співпрацю, об'єднавши зусилля для гуманітарного розмінування постраждалих від військових дій територій.

Представники організацій-партнерів поставили перед собою мету якомога сильніше скоротити строк повного гуманітарного розмінування забруднених внаслідок війни регіонів України. Це потребує мобілізації українських фахівців та їх забезпечення новітнім обладнанням, призначеним для виявлення вибухонебезпечних речовин. У тісній співпраці з міжнародними спеціалізованими організаціями запланована програма спільних заходів.

Компанія Трансімпекс, що працює на ринку України та за кордоном з 2003 року, набула унікального досвіду та компетенцій з гуманітарного розмінування. Сьогодні в регіонах, де тривали активні бойові дії, безпека цивільного населення знаходиться під серйозною загрозою. Досі приховані міни, снаряди, вибухівка забирають життя мирних людей. Тому гуманітарне розмінування для України тривалий час буде лишатися однією з найбільш пріоритетних задач. Експерти Трансімпекс та фонду Yellow-Blue готові надати високопрофесійну допомогу для розв'язання цієї проблеми.

Yellow-Blue Charitable Foundation, Трансімпекс, Гуманітарне розмінування, Фонд Жовто-Блакитний